1_allergenek

Allergének az élelmiszerekben

2013 februárjában a FoodDrinkEurope közzétette az “Útmutató az élelmiszer-előállítók számára az élelmiszerekben található allergén anyagokkal kapcsolatos teendőkről” c. angol nyelvű dokumentumot (Guidance on Food Allergen Management for Food Manufacturers)

3_guidance

Angol nyelvű útmutató a jelölési rendelethez

Akrilamid: magyar nyelvű útmutató

Élelmiszer-jogszabályok jegyzéke
Élelmiszerlánc-felügyeletért felelős Államtitkárság
EU jelölési jogszabályok

Legfrissebb hírek

OMÉK Szakmai Nap 2017.09.19.

2017.08.04.| OMÉK Szakmai Nap 2017.09.19. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

ÉLELMISZERIPAR AZ ELVÁRÁSOK KERESZTTÜZÉBEN

2015.11.19.| ÉLELMISZERIPAR AZ ELVÁRÁSOK KERESZTTÜZÉBEN bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Magyar csapat győzelme az Ecotrophelia Europe 2015 élelmiszeripari ökoinnovációs versenyen

2015.11.02.| Magyar csapat győzelme az Ecotrophelia Europe 2015 élelmiszeripari ökoinnovációs versenyen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nemzetközi Kereskedelmi és Befektetői Fórum Budapest

2015.10.02.| Nemzetközi Kereskedelmi és Befektetői Fórum Budapest bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

AZ ÉLELMISZERIPAR SZÁMOKBAN
ÉLELMISZERBIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG
KIEGYENSÚLYOZOTT TÁPLÁLKOZÁS
KEZDEMÉNYEZÉSÜNK: EGYÜTT A FOGYASZTÓKÉRT